Muut pienet apurahat

Pienten, yleensä paikallisten tapahtumien ja hankkeiden rahoituksesta päätöksen voi tehdä Metsäsäätiön toimitusjohtaja. Tällaisia pieniä hankkeita ovat esimerkiksi metsäammattilaisten koulutustilaisuudet ja opintomatkat sekä metsäalan opiskelijoiden ulkomaan opinnot tai harjoittelu. Hankkeen tulee toteuttaa Metsäsäätiön tavoitteita.

Toimitusjohtajan päätöksillä myönnettävien pienten apurahojen kokonaismääräraha, 120 000 euroa, on käytetty tämän vuoden osalta loppuun. Apurahoja on myönnetty lukuisiin koululaisten metsäretkiin, tehdasvierailuihin, metsäammattilaisten tapahtumiin sekä muihin pieniin projekteihin. Uusia hakemuksia käsitellään jälleen vuoden 2019 maaliskuusta lähtien.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus sekä täytä ja allekirjoita alla oleva tiivistelmäsivu. Lähetä ne osoitteeseen info(at)metsasaatio.fi vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Säätiö ei käsittele myöhässä toimitettuja tai puutteellisesti täytettyjä hakemuksia.

Metsäalan opiskelijoiden ulkomaan opintoja tai harjoittelua koskeviin apuraha-anomuksiin tulee liittää joko kohdekoulun hyväksymiskirje tai opintoja ohjaavan opettajan suosituskirje sekä ainakin alustava opintosuunnitelma.