Muut pienet apurahat

Pienten, yleensä paikallisten tapahtumien ja hankkeiden rahoituksesta päätöksen voi tehdä Metsäsäätiön toimitusjohtaja. Tällaisia pieniä hankkeita ovat esimerkiksi metsäammattilaisten koulutustilaisuudet ja opintomatkat sekä metsäalan opiskelijoiden ulkomaan opinnot tai harjoittelu. Hankkeen tulee toteuttaa Metsäsäätiön tavoitteita.

Kokonaismäärä pieniin apurahoihin on 120 000 euroa. Apurahoja on myönnetty lukuisiin koululaisten metsäretkiin, tehdasvierailuihin, metsäammattilaisten tapahtumiin sekä muihin pieniin projekteihin.

Pienten apurahojen haku tapahtuu Metsäsäätiön sähköisessä apurahajärjestelmässä. Tee hakemus vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Säätiö ei käsittele myöhässä toimitettuja tai puutteellisesti täytettyjä hakemuksia.

Metsäalan opiskelijoiden ulkomaan opintoja tai harjoittelua koskeviin apuraha-anomuksiin tulee apurahajärjestelmässä liittää joko kohdekoulun hyväksymiskirje tai opintoja ohjaavan opettajan suosituskirje sekä ainakin alustava opintosuunnitelma.

Pääset hakemaan pientä apurahaa tästä.

Metsäsäätiön näkyvyys hankkeessa

Apurahan saajan on huolehdittava, että Suomen Metsäsäätiö näkyy hankkeen rahoittajana.

Raportti

Apurahan saaja sitoutuu toimittamaan sähköisen apurahajärjestelmän kautta noin sivun mittaisen raportin hankkeesta Metsäsäätiölle.