Muut pienet apurahat

Pienten, yleensä paikallisten tapahtumien ja hankkeiden rahoituksesta päätöksen voi tehdä Metsäsäätiön toimitusjohtaja. Tällaisia pieniä hankkeita ovat esimerkiksi metsäammattilaisten koulutustilaisuudet ja opintomatkat sekä metsäalan opiskelijoiden ulkomaan opinnot tai harjoittelu. Hankkeen tulee toteuttaa Metsäsäätiön tavoitteita.

Toimitusjohtajan päätöksillä myönnettävät pienet apurahat ovat haettavissa nyt. Kokonaismäärä pieniin apurahoihin on 120 000 euroa. Apurahoja on myönnetty lukuisiin koululaisten metsäretkiin, tehdasvierailuihin, metsäammattilaisten tapahtumiin sekä muihin pieniin projekteihin.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus sekä täytä ja allekirjoita alla oleva tiivistelmäsivu. Lähetä ne osoitteeseen info(at)metsasaatio.fi vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Säätiö ei käsittele myöhässä toimitettuja tai puutteellisesti täytettyjä hakemuksia.

Metsäalan opiskelijoiden ulkomaan opintoja tai harjoittelua koskeviin apuraha-anomuksiin tulee liittää joko kohdekoulun hyväksymiskirje tai opintoja ohjaavan opettajan suosituskirje sekä ainakin alustava opintosuunnitelma.