Metsäsäätiön kevätseminaarissa apurahojen saajia äänessä: mitä metsäelinkeinoa edistäville rahoitushankkeille kuuluu?

21.03.2023

Suomen Metsäsäätiön kevätseminaarissa 15.3. esiteltiin säätiön rahoittamia metsäelinkeinoa tukevia hankkeita. Pääosassa olivat kolme hanketta Metsäsäätiön kolmesta keskeisestä apurahatoiminnan painopistealueesta, joita ovat tiede ja tutkimus, lapset ja nuoret sekä päättäjäviestintä.

Ensimmäisenä dekaani Ritva Toivonen Helsingin yliopistosta kertoi Hyytiälän metsäasemalle kohoavasta uutta monitieteellistä tutkimusta mahdollistavasta Living Labista. 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski sekä kehityspäällikkö Sampo Juhajoki esittelivät 4H:n metsätoimintaa sekä Metsäsäätiön roolia ja vaikutusta tässä kokonaisuudessa. Lopuksi viestintäpäällikkö Kai Lintunen esitteli monipuolista kansainväliselle yleisölle suunnattua viestintäkokonaisuutta ja avasi kansainvälisen yleisön käsityksiä maailman metsistä ja metsäelinkeinosta.

Tilaisuuden juontanut Suomen Metsäsäätiön hallintoneuvoston puheenjohtaja Juha Marttila totesi, että Metsäsäätiön rahoittamista hankkeista saa olla ylpeä. Seminaaria seurasi paikan päällä sekä etäyhteyksin yhteensä noin 70 kuulijaa.

Suomen Metsäsäätiön hallintoneuvoston vuosikokous pidettiin seminaarin jälkeen, jossa muun muassa valittiin uusi hallintoneuvoston sekä hallituksen kokoonpano. Hallintoneuvoston ja hallituksen uudet kokoonpanot on nyt päivitetty: HALLINTONEUVOSTO ja HALLITUS.

Seminaarin esitysmateriaalit:

Takaisin