Metsäsäätiön kesäterveiset

11.06.2020

SAULI BRANDER JATKAA HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJANA

Suomen Metsäsäätiössä on tapahtunut henkilömuutoksia niin hallintoneuvoston, hallituksen kuin toimihenkilöiden riveissä. Hallituksessa pitkän työn tehnyt metsäjohtaja Juha Mäntylä Metsä Groupista luopui jäsenyydestä ja tervetulleeksi toivotettiin puukaupan ja metsäpalveluiden johtaja Juha Jumppanen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sauli Brander ja varapuheenjohtajana Juha Hakkarainen. Hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa Juha Marttila MTK:sta ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Erkki Metsola UPM:stä.

 

METSÄVISA TÄLTÄ VUODELTA KISATTU

Eelis Ojala Kirkkonummelta ansaitsi tietämyksellään vuoden 2020 Metsävisan voiton, toiseksi ylsi Noora Laakso Suonenjoelta ja kolmanneksi sijoittui Aili Jauhiainen Kiuruvedeltä. Metsävisan finaali kisattiin tänä vuonna nykyteknologiaa hyödyntäen mobiilisovelluksella ja kisaan osallistui myös YouTubessa uraa tekevä tubettaja HurHur. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Stora Enson Suomen maajohtaja Seppo Parvi tervehtivät kilpailijoita videon välityksellä ja muistuttivat metsien merkittävästä asemasta sekä historiassamme että tulevaisuuden ongelmien ratkomisessa. Kilpailun päärahoittajana Metsäsäätiön toimitusjohtaja Erno Järvinen sai kunniatehtävän julistaa tulokset ja pääsi tuoreeltaan haastattelemaan kovimman kolmikon tuntemuksia. Ensi vuonna Metsävisa järjestetään jo 40. kerran – toivottavasti metsässä. Harjoittelu voi alkaa!

Metsävisa5

 

METSÄSÄÄTIÖ ESILLÄ KUUTIO.FI:SSÄ

Metsäsäätiö on panostanut alkukesästä yhteistyöhön sähköisen puukauppapaikka Kuution kanssa. Metsäsäätiö näkyy Kuution verkkosivuilla laajasti ja esimerkiksi Kuution sähköisessä puukaupassa muistutetaan metsäsäätiömaksun merkityksestä. ”Metsäsäätiömaksun lahjoittaminen onnistuu luontevasti sähköisessä puukauppapaikka Kuutiossa. Sähköiset puukauppapalvelut yleistyvät tulevaisuudessa ja Metsäsäätiölle on tärkeää näkyä uusissa puukaupan asiointikanavissa”, kiteyttää Erno Järvinen Metsäsäätiöstä.

Takaisin