• TET

"Metsä TET"-hanke

Lasten ja nuorten säätiölle myönnettiin 75 000 euroa hankkeeseen " Metsä TET -kokonaisuus osaksi Lasten ja nuorten säätiön TET.fi-palvelua". Apuraha myönnettiin joulukuussa 2023.

Apurahahanke tiivistetysti:

Hankkeen päätavoitteena on rakentaa Metsä TET -kokonaisuus osaksi valtakunnallista TET.fi -palvelua ja tarjota jatkossa vuosittain tuhansille nuorille mahdollisuus tutustua ja innostua metsäalasta.

Hankkeessa järjestetään kaksi TET-ohjelmaa, joissa rakennetaan Metsä TET -kokonaisuus yhdessä nuorten ja metsäalan toimijoiden kanssa. Metsä TET-kokonaisuus sisältää helpon rakenteen metsäalan TET-jakson, eli Metsä TETin järjestämiseen sekä valmiit, nuorille suunnatut ja innostavat materiaalit Metsä TETiin osallistuvien nuorten hyödynnettäväksi ennen TET-jaksoa ja sen aikana. Hankkeen toimintaan osallistuvat nuoret saavat tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tutustua metsäalaan Metsä TET -ohjelmissa. Alan työnantajat saavat laadukkaan ja toimivan kokonaisuuden sekä materiaalit Metsä TET -jaksojen järjestämiseen.

Hanke on valtakunnallinen ja toimintaa järjestetään vuoden aikana pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä.

Tutustu lisää: TET.fi