Mitä metsäsäätiömaksulla saadaan aikaan - katso kolmen minuutin video

15.11.2018

Käytä kolme minuuttia videon katsomiseen ja tiedät mitä metsäsäätiömaksulla saadaan aikaan. Video Metsäsäätiön rahoittamista projekteista on Metsäsäätiön verkkosivuilla.

Videolle on koottu metsänomistajia eniten kiinnostavat esimerkit Metsäsäätiön rahoittamista aiheista. Koululaisille ja nuorille suunnatut projektit pääsevät esiin, kun Suomen Metsäyhdistyksen Sirpa Kärkkäisen ja Partiolaisten Jaakko Nippalan kertomana. Professori Katja Lähtinen Vaasan yliopistosta sekä Puutuoteteollisuuden Matti Mikkola kertovat tutkimuksen ja koulutuksen merkityksestä puurakentamisen kehittämiseksi. Päättäjien metsäakatemian johtaja Elina Antila tuo esille päättäjille ja vaikuttajille suunnatun viestinnän tärkeyden ja vastaavasti Metsäjohtaja Juha Hakkarainen MTK:sta korostaa Metsäsäätiön rahoittaman tutkimuksen roolia päätöksen teon pohjana.

Metsäasiantuntija, ota video käyttöösi puukauppaa tai puunmyyntisuunnitelmaa tehdessäsi. Videon voi ladata tietokoneelle, tabletille tai muulle mobiililaitteelle valmiiksi tai katsoa verkossa.

Projektivideo_aloituskuva

Metsäsäätiön esittelyn tueksi on myös verkkosivuilta tulostettavat projektikortit :

- Suomen 4H-liiton Metsissä mahdollisuus -hanke
- Yrityskylä
- Partion metsäohjelma
- Puurakentamisen professuuri Aalto-yliopistossa
- Päättäjien metsäakatemia
- Näyttöön perustuva metsätalous -tutkimushanke

Takaisin