Metsäsäätiö jakoi Metsäpäivillä huomionosoituksia huippujen huipuille

01.11.2019

Suomen Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia metsäasiantuntijoille, jotka ovat ahkerasti keränneet varoja Metsäsäätiölle. Yhteiseen varojen keruuseen osallistuu myös Metsähallitus vuosittain merkittävällä summalla. Iso kiitos kuuluu myös metsäsäätiömaksun maksaneille metsänomistajille – päätös metsäsäätiömaksun maksamisesta on lopulta aina heidän.

Metsäsäätiön huomionosoituksen saivat: Risto Hellä (Stora Enso), Jouni Hiltunen (Versowood Oy), Tuomo Hirvonen (UPM Metsä), Jari Kyllönen (Metsänhoitoyhdistys Sotkamo), Matias Ulenius (Metsä Group) ja Heikki Kääriäinen (Metsähallitus).

Huomionosoituksen saaneet asiantuntijat jaksavat vuodesta toiseen innostavasti esitellä Metsäsäätiön metsänomistajalle. He ovat ymmärtäneet, että metsäala tarvitsee omaa rahaa yhteisen viestin viemiseen mm. koululaisille ja nuorille sekä päättäjille ja vaikuttajille.

Metsäasiantuntijoiden työpanoksella ja metsänomistajien mukaan lähtemisellä mahdollistetaan monta pientä ja isompaakin metsäelinkeinon elinvoimaisuutta tukevaa projektia. Vuosittain Metsäsäätiö jakaa projekteihin 1,5 miljoonaa euroa apurahoja. Yksittäisen toimihenkilön keräämillä varoilla on voitu viedä yli 10 000 koululaista tutustumaan metsään ja metsätalouteen tai teollisuuteen.

Huomionosoitusten saajien puolesta kiitospuheen pitänyt Matias Ulenius Metsä Groupilta totesi, että metsäsäätiömaksua on helppo markkinoida, koska varoilla tehtävää työtä pidetään tärkeänä.

Huomionosoitukset Metsäpäivillä jakoivat Metsäsäätiön hallituksen puheenjohtaja Sauli Brander, toimitusjohtaja Erno Järvinen ja Special Advisor Liisa Mäkijärvi

Lisätietoja: Liisa Mäkijärvi 040 750 1801, liisa.makijarvi@metsasaatio.fi

Huippujen huiput

Kuva, Erkki Oksanen

Takaisin