Martta Fredrikson Suomen Metsäsäätiön toimitusjohtajaksi

02.03.2022

Suomen Metsäsäätiön hallitus on nimittänyt säätiön uudeksi toimitusjohtajaksi MMM Martta Fredriksonin.

Martta Fredriksonilla on aiemmista työtehtävistään vahva metsäelinkeinotausta. Hän siirtyy Metsäsäätiöön Metsäteollisuus ry:n viestintäasiantuntijan paikalta. Lisäksi Fredrikson on työskennellyt maa- ja metsätalousministeriössä, Metsähallituksessa sekä useamman vuoden Metsäsäätiössä projektipäällikkönä.

”Haluan tehdä vaikuttavaa työtä suomalaisen metsäelinkeinon hyväksi. Suomen Metsäsäätiö on näkyvä metsäelinkeinon puolestapuhuja ja sen rahoittamilla hankkeilla on metsäalan laaja tuki. Metsäsäätiömaksujen kerääminen vaatii tiivistä yhteistyötä puukaupan osapuolten kanssa, ja siihen työhön olen erittäin motivoitunut tarttumaan”, toteaa Fredrikson.

 

Martta

Martta Fredrikson (Kuva: Nina Rouhiainen)

 

Metsäsäätiön hallituksen puheenjohtaja Sauli Brander toivottaa Fredriksonin lämpimästi tervetulleeksi Metsäsäätiön toimitusjohtajaksi: ”Martan laaja kokemus viestinnän eri tehtävistä antaa hyvät valmiudet viedä Suomen Metsäsäätiötä eteenpäin metsäalan muuttuvassa toimintaympäristössä.”

”Haluan myös kiittää Suomen Metsäsäätiön taustatahojen puolesta nykyistä toimitusjohtajaa Erno Järvistä säätiön määrätietoisesta ja tuloksekkaasta kehittämisestä viimeisen kahden vuoden aikana”, Brander jatkaa.

Fredrikson aloittaa työnsä säätiössä maaliskuun loppupuolella. Erno Järvinen siirtyy 1.4. alkaen maa- ja metsätalousministeriön luonnonvaraosastolle metsä- ja bioenergiayksikön päälliköksi.

 

Lisätietoja:

Sauli Brander, Suomen Metsäsäätiön hallituksen puheenjohtaja, p. 040 567 4155

Martta Fredrikson, p. 040 687 1686

Takaisin