Lumilautailija Roope Tonteri, ”Menestystä Metsästä-sarja” rennosti mutta asiantuntevasti

04.12.2019

Lajinsa kolminkertainen maailman mestari, lumilautailija Roope Tonteri, teki vuosi sitten uuden aluevaltauksen ryhtymällä kymenlaaksolaiseksi metsänomistajaksi.

Sosiaalinen media ja videoiden tuottaminen kuuluvat lumilautailijan arkeen. Yhteiskunnallinen keskustelu metsistä sai Tonterin pohtimaan, kuinka voisi edesauttaa suomalaisten tietämystä metsistä ja metsätaloudesta. Silloin syntyi ajatus seitsemän osaisesta sarjasta Menestystä Metsästä.

Metsäsäätiö rahoitti Lumilautailija Roope Tonterin Menestystä Metsästä -projektia yhdessä muiden metsäalan toimijoiden kanssa kesällä ja syksyllä 2019. Tavoitteena oli kertoa Roopen suulla ja hänen tekemisensä kautta hänen näkemyksiään Suomalaisesta hyvästä ja vastuullisesta metsätaloudesta.

Projektissa onnistuttiin hyvin tuomaan nuoren metsänomistajan näkemystä metsän hankinnasta, hoidosta ja virkistyskäytöstä rennolla tavalla laajan katsojakunnan nähtäviksi. Mukana oli laaja asiantuntijajoukko ja ammattilaisvieraat toivat tietoa monipuolisesti metsänhoidosta ja sen ammattimaisesta vastuullisuudesta Suomessa.

Videot on nähnyt Roope Tonterin laaja seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa ja INEZ median ja Alfa TV:n kanavilla. Kaikkiaan videot on nähnyt jo nyt yli miljoona katsojaa.

Videot löytyvät Youtubesta hakusanoilla Roope Tonteri Menestystä Metsästä.

RoopeTonteri

Kuvassa lumilautailija Roope Tonteri, valokuvaaja Sanna Vornanen

Takaisin