Huippukerääjien rinnalle huipputiimit Metsäsäätiön palkituissa

29.10.2021

Suomen Metsäsäätiö palkitsi Metsäpäivillä joukon metsäammattilaisia ansiokkaasta työstä suomalaisen metsäelinkeinon hyväksi. Palkitut henkilöt ja tahot ovat tehneet vuoden aikana erityisen ansiokasta työtä Metsäsäätiölle lahjoitettavien menekinedistämismaksujen keräämisessä.

Suomen Metsäsäätiön vuoden 2021 huomionosoitusten saajat ovat: Juha Hendunen (Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme), Seppo Immonen (Stora Enso), Antti Karttunen (Metsä Group), Päivi Keski-Heikkilä (Keitele Group) ja Kari Mäkelä (UPM). Tiimipalkinnot menivät Metsä Groupin Lohjan hankintapiirille ja Lappeenrantaan sekä UPM:n metsäasiakasyksikölle että Stora Enson ostotiimille. Metsäsäätiö onnittelee tätä huippujoukkoa ja kiittää heitä aktiivisuudestaan.

metsäpäivät2021

Metsäpäivillä palkintoja noutamassa Antti Karttunen (vas.), Kari Mäkelä, Jyri Änäkkälä, Iiro Korhonen ja Jouni Kohonen.

Tänä vuonna Metsäsäätiön perinteikästä palkitsemista päivitettiin. Ansioituneiden huippukerääjien lisäksi palkittiin kolme erityisen aktiivista puukauppatiimiä. Palkintoina jaettiin helsinkiläisen taiteilija Vappu Johanssonin grafiikkateoksia. Johanssonin palkintoteoksissa näkyy suomalainen havumetsä ja sen erilaiset sääilmiöt eri vuodenaikoina.

”Halusimme tänä vuonna muistaa Metsäsäätiössä metsäammattilaisia erityislaatuisella tavalla, ja sen takia päädyimme palkitsemaan perinteisen kaavan lisäksi myös huipputiimit”, juhlatunnelmia kommentoi Metsäsäätiön hallituksen puheenjohtaja Sauli Brander.

”Porukallahan tätä työtä on tehty alusta asti. Ilman näitä ihmisiä ja heidän positiivista esimerkkiään ei olisi Metsäsäätiötä. Toimintamme perustuu joka päivä siihen, että puukauppojen yhteydessä laitetaan rasti ruutuun”, jatkoi Metsäsäätiön toimitusjohtaja Erno Järvinen.

Vuosittain metsänomistajien ja puuta ostavien yhtiöiden lahjoittamilla varoilla mahdollistetaan monta pientä ja isompaakin metsäelinkeinon elinvoimaisuutta tukevaa projektia. Yhdessä kerättyjä apurahoja kertyy jaettavaksi vuodessa noin 1,5 miljoonaa euroa.

Seuraavat huomionosoitukset jaetaan Metsäpäivillä taas vuoden kuluttua.

Takaisin