20 vuotta – 30 miljoonaa näköalattomuuden torjuntaan

23.10.2015

Suomen Metsäsäätiö juhlii tänä vuonna 20 toimintavuottaan. Kahdenkymmenen vuoden aikana Metsäsäätiö on jakanut apurahoja yli 30 miljoonaa euroa metsäelinkeinon hyväksi. Metsäalan omalle rahalle on ollut tarvetta ja sillä on saatu paljon aikaan.

Jatkossa julkiset varat kouluille, tutkimukseen ja elinkeinon yhteiseen viestintään vähenevät, mikä korostaa toimialan oman rahan merkitystä. Metsäsäätiö kiittää vielä kerran kaikkia säätiön toiminnan mahdollistaneita ja mahdollistajia. Tehdään jatkossakin hyvää työtä metsäelinkeinon elinvoimaisuuden eteen!

Varojen kerääjät, lahjoittajat ja projektin toteuttajat pääosassa 20-vuotisjuhlassa

Metsäsäätiö juhli 20-vuotissyntymäpäiväänsä yhdessä varojen kerääjien, metsänomistajien ja projektin toteuttajien kanssa 16.10.2015. Juhlapäivän ohjelmassa oli taidetta ja yhdessäoloa paperiteollisuuden kehdossa, kulttuurikaupunki Mäntässä.

Metsäsäätiö halusi kiitokseksi tehdystä työstä tarjota vierailleen elämyksiä, taidetta ja puuarkkitehtuurin huippukohteen Serlachius museoiden Göstan paviljongissa, sekä illallisen historiallisella Mäntän Klubilla.

– Metsäsäätiön 20 vuotta ja 30 jaettua miljoonaa ovat vaikuttavia lukuja, totesi Metsäsäätiön valtuuskunnan puheenjohtaja Juha Marttila tervetulopuheessaan päiväjuhlassa.

Illallisella luotiin katsaus kuluneeseen 20 vuoteen ja toisaalta katsottiin tulevaisuuteen. Illan aikana huomioitiin varojen kerääjiä, joiden joukossa oli pitkän elämän uran tehneitä, aktiivisia kouluyhteistyön tekijöitä ja uusia tulokkaita. Varojen kerääjien ajatuksia Metsäsäätiöstä haastatteli illan juontaja Baba Lybeck. Laajempaa näkökulmaa metsäalan menoon tarjosi juhlapuhuja professori Jyrki Kangas.

  

Katso juhlapäivän tunnelmia kuvagallerian kuvista. Kuvat: Kuvaustuotanto Jussi Valkeajoki.

Takaisin

Tunnelmia Metsäsäätiön 20-vuotisjuhlasta